Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

TOKAT - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Tokat Belediye Plevnespor'un antrenörü Hüseyin Özcoşan, "Sezonu inşallah çok iyi bir sonuçla bitireceğiz" dedi.

Özcoşan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tokat Belediye Plevnespor'un milli takımda oynayan ilk oyuncusunun kendisi olduğu söyledi.

Belediye Plevnespor'un şimdiye kadar birçok voleybolcu yetiştirdiğini belirten Özcoşan, Plevnespor'da yetişen iki voleybolcunun bu dönemde milli takım forması giydiğini dile getirdi.

Tokat'ın voleybolda adından söz ettiren bir şehir olduğunu vurgulayan Özcoşan, "Tokat, voleybolun kaynağı bir şehir, Türk voleyboluna çok büyük katkısı olmuştur ve 1970 yılından bu yana da Tokat'ın adı voleybol camiasında devamlı konuşulmaktadır" ifadesini kullandı.

Plevnespor'un geçen sezon başarılı şekilde mücadele ettiğini dile getiren Özcoşan, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde de bu başarıyı devam ettirmek istediklerini belirterek, "Bu sene çok mütevazi transferler yaptık. Maddi imkanlarımız sınırlı olduğu için fazla açılamadık. Hedefimiz, alt sıralarda sıkıntı yaşamamak. Bütün çabamızla bunu başarmaya çalışacağız. Voleybolcularımızın bunu başaracağına inanıyorum. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Sezonu inşallah çok iyi bir sonuçla bitireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA