Zafer Kupasına Ghsim Judo Takımı Damgası

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı Sakarya’da düzenlenen Uluslararası Zafer Kupasının sahibi olarak Düzce’ye döndü.

30 Ağustos-01 Eylül 2013 tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenen Azerbaycan, Ukrayna ile 15 ilden 33 kulüp ve toplamda 589 sporcunun katıldığı Uluslararası Zafer Kupası judo müsabakalarına Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı damgasını vurdu. 589 sporcunun katıldığı Zafer Kupası Judo Müsabakalarında Düzce GHSİM Judo takımı 8 altın, 10 gümüş, 7 bronz madalya ile toplamda 25 madalya alarak takım halinde birinci oldu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı Antrenörü Ayhan Alayıldız, “Biz çalışmalarımızı her turnuvada birinci olmak için yapıyoruz. Antrenman salonu konusunda bazı sıkıntılar yaşasak ta biz Düzce’de sporun başarısı ve kendi evlatları için mücadele ediyoruz. Çalışma şartlarımızda bazı değişiklikler öngörülse de tek hedefimiz var; o da Düzce ilinin adını her yerde duyurmak ve milli sporcu sayımızı artırmaktır. İl Müdürlüğümüzün desteği ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İHA