Yenimahalle Belediyesi Koşusu Nefes Kesti

Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusu’nu IL NERO isimli safkan kazandı.

TJK tarafından geleneksel hale getirilen Yenimahalle Belediye Başkanlığı Kupası sahibini buldu. Günün 5’inci koşusu olan Yenimahalle Belediyesi Başkanlığı Koşusu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Jokey Ahmet Çelik’in bindiği Murat Cavcav’ın sahip olduğu IL NERO isimli safkan son düzlükte yaptığı atakla ünlü Jokey Halis Karataş’ın bindiği Blue Beads isimli safkanı geçerek birinci oldu. 2 bin 100 metre çim pistte gerçekleşen üç yaş 7 safkan İngiliz atının katıldığı koşuda, jokey Ömer Yıldırım’ın sürdüğü KEMALHAN isimli safkan ise 3. Oldu.
Ankara 75’inci Yıl Hipodromu’nda renkli görüntülere sahne olan günün 5’inci koşusunu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Gürol Karahisarlıoğlu, meclis üyeleri ve birim müdürleri, Yüksek Komiserler Kurulu Başkan Yardımcısı Üyesi Erdal Celal ve Ankara Hipodrom Müdürü Cemil Akpınar da izledi.

Koşuda birinci gelen IL NERO isimli atın sahibi Murat Cavcav’a kupasını Fethi Yaşar verdi. Yaşar, “Yenimahalle Belediye Başkanlığı adına gerçekleşen koşu geleneksel hale geldi. Türkiye Jokey Kulübü’nün düzenlediği bu organizasyon bizi çok sevindiriyor. Çekişmeli bir yarış oldu. Birinciye hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA