Suiçmez, Yalovaspor İçin Destek Bekliyor

Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez, yeni sezon öncesi kulüp ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Siyasilerin Yalovaspor’a uzak durmasına sitem eden Suiçmez, geçmişte verilen desteklerin yüzde 10’unun bu yönetime verilmesiyle takımı 2. lige çıkartabileceklerini söyledi.

Yalovaspor’un daima zoru başardığına dikkat çeken Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez, ”Bu lig kolay olmayacak. Yalovaspor’da zoru başaran bir takım. Geçen sezon zorluklarla bir yerlere geldik. İnşallah bu bize örnek olacak. Bizim bu sezon hedefimiz şampiyon olmak ve aynı zamanda Türkiye Kupası’na katılmak. BAL’da diğer rakiplerimizin önünde gözüküyoruz. Hocalarımız da buna göre gayret gösteriyor. Takımımız hemen hemen oturdu. Normal şartlarda kamp süreci bitti. İki hazırlık maçımız var ve eksikliklerimizi daha iyi göreceğiz. Geçen sezonki omurga kadroyu bozmadık, duruyor. Anlaşmaları yaptık ve herhangi bir sorunumuz yok. Anlaşamayacağımız oyuncu olursa yollarımızı ayıracağız. Yalovaspor’un bir duruşu ve kültürü vardır. O şartlara uyan herkes Yalovaspor’da ekmek yer. Uymayanlara da kulübün kapıları kapalıdır. 1 deplasman ve 2 içerde olmak üzere toplam 3 hazırlık müsabakası daha yapıp yeni sezona gireceğiz” dedi.

Yalova’da siyasetçilerin Yalovaspor’a uzak durmasına üzüldüğünü belirten Suiçmez, ”Siyasetçilerin Yalovaspor’a uzak durmaları beni son derece üzüyor. Ekonomik anlamda istenilen yardımı aldığımızı söyleyemeyiz. Çünkü öyle bir yardım ve destek olmadı. Yalova Belediyesi’nden Yalovaspor’a destek olsun diye sadece geçici lunapark kurduk. Oradan belirli bir para kazandık. O parayla da kulübün bazı ihtiyaçlarını karşıladık, ama yetersiz kaldı. Kulübün şu anda desteğe ihtiyacı var. Bu takım sahaya hazırlanacak, yani sıfırdan başlayacak. Geniş bir çalışma içerisindeyiz. Halihazırda reklam tabelalarıyla ilgili bir destek oldu. 40 tane saha içi reklam tabelalarımız var, onları organize ediyor ve satıyoruz. Aynı zamanda saha dışı reklam çalışmalarımız var. Yalovaspor bir il takımı ve olması gerektiği yerde değil. Bu düşündüklerimizi yapmak için bir araya geldik. Geçen sene de bunu bir yere kadar getirdik. Bunu sürdürebilmemiz için desteğe ihtiyacımız var. Yalovaspor’un daha önceki yönetimlerine yapılan desteğin onda biri bize verilse, ben bu takımı frene basmadan 3. lige ve ardından da 2. lige çok rahat çıkartırım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA