Genel Müdür Türk, Yalova’daki Spor Tesislerini İnceledi

Spor Genel Müdürlüğü Tesis ve İşletmelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Yalova’da spor tesislerini inceledi.

Türk’ün ilk adresi, yeni yapılan 2500 seyirci kapasiteli spor salonu ve kapalı olimpik yüzme havuzu inşaatları oldu. Çınarcık ve Çiftlikköy ilçelerini de ziyaret eden Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, çalışmalardan memnun kaldı. Türk’e Yalova’daki ziyaretleri sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Cengiz Mete ve Tesisler Şube Müdür Gencer İlhan da eşlik etti.

Dursun Türk’ün Yalova’dan iyi intibalarla ayrıldığını belirten İl Müdürü Cengiz Mete, ”Bütün Türkiye’de yapılan spor yatırımlarını inceleyen Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk’ü Yalova’da ağırladık. Birlikte ilk yeni yapılan 2500 seyirci kapasiteli spor salonu ve kapalı olimpik yüzme havuzu inşaatlarını gezdik. Burada olumlu değerlendirmelerde bulundu. Ardından Yalova Atatürk Spor Salonu ve Atatürk Stadyumu'nda incelemelerde bulunduk. Ardından Çiftlikköy ve Çınarcık’ta yapımı devam eden spor salonlarını ziyaret ettik. Çınarcık’ta yapımı devam eden spor salonu için gereken 500 ile 600 Bin TL masraflı istinat duvarı, Çiftlikköy’de ise açık basketbol alanları ve kort tesisleri için destek sözü aldık. Bunun yanı sıra yeni gençlik merkezinin yapılacağı yeri gezdik ve Altınova’daki spor salonunun gelecek hafta inşaatına başlanacağı bilgisini aldık. Spor yatırımları bakımından Türkiye’nin sayılı illeri arasında gireceğiz. Yalova’da Türk sporu için gelecek yıllarda önemli sporcular yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA