Denizlispor Kötü Gidişe Çözüm Arıyor

Denizlispor, ligde geride kalan 3 haftada 2 mağlubiyet alırken, oynadığı futbolla da taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da, Balıkesirspor karşısında alınan 3 farklı mağlubiyet teknik heyeti huzursuz etti. Lige Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyeti ile başlayan yeşil-siyahlılar evinden 1461 Trabzon’u 2-0’la geçerken geçtiğimiz hafta alınan Balıkesirspor mağlubiyeti ve oynanan kötü futbol teknik heyetin moralini bozdu.

Milli maç nedeni ile lige verilen arada ilk 11'de forma giyen oyuncular dışında takımdaki diğer futbolcular çalışmaları sürdürürken, yardımcı antrenörler kötü futbolun nedenlerini masaya yatırıyor.Takımın iyi çalıştığını ancak istediklerini sahaya yansıtamadığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, "Balıkesirspor maçında oynadığımız kötü futbolun ardından mağlup olduk. Biz daha iyi futbol oynayabilecek futbolculara sahibiz ancak istediklerimizi sahaya yansıtamıyoruz. Milli maç için verilen aranın ardından takımın daha da toparlanacağını düşünüyorum" dedi.

Kaynak: İHA