Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman Açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Çok kısa sürede hepiniz göreceksiniz, Beşiktaş gerçekten pafta değil, özünde ve icraatlarıyla bir dünya kulübü olup, Avrupa'da kupa kaldıran bir kulüp haline gelecek. Bu altyapıyı kuruyoruz" dedi.

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışında konuşan Orman, çok kısa sürede Beşiktaş'ın Avrupa'da kupa kaldıran bir kulüp haline geleceğini söyledi.

Bu aralar takımın iyi gittiğini belirten Orman, "Hepimizin morali yüksek. Herkesin yüzü gülüyor. Her şey öyle dışardan gözüktüğü gibi de değil. Bunların hepsi planlanarak, çok emek sarf ederek, çok çalışarak oluyor" diye konuştu.

Beşiktaş'ta artık göreve geldikleri günkü gibi bir durumun olmadığını anlatan Orman, şunları kaydetti:

"İnanın çok kısa sürede hepiniz göreceksiniz Beşiktaş gerçekten pafta değil, özünde ve icraatlarıyla bir dünya kulübü olup, Avrupa'da kupa kaldıran bir kulüp haline gelecek. Bu altyapıyı kuruyoruz. En kısa zamanda da yeni stadımızda hep beraber yüksek gelirlerle rakiplerimizden daha üstün olan başarılarla hareket edeceğiz. Siz bize inanın, bizim tek enerjimiz sizden gelen bu pozitif enerjidir. Onun için bir tek bize inanın, bize güvenin, biz ağzımızdan ne çıkıyorsa onu yaparız. Bugüne kadar yaptık bundan sonra da yapacağız."

Yapılan konuşmanın ardından İnegöl Beşiktaşlılar Derneğinin açılışı yapıldı.

Burada Orman'a çiçek takdim eden İnegöl Vehbi Koç İlköğretim Okulu erkek futbol takımında oynayan tek kız olan 10 yaşındaki Helin Tunç, "Ben yaklaşık 2 ay önce menüsküs ameliyatı oldum. Ameliyat pek sonuç vermedi. Tekrar ameliyat olmam gerekiyor. Benim en büyük tutkum futbol, en büyük aşkım Beşiktaş. Ben futbol oynamayı özledim desteklerinizi bekliyorum" diyerek Başkan Orman'dan yardım istedi.

Başkan Orman, "Seni ameliyat mı ettireyim? Öyle mi istiyorsun?" diye sordu. Orman, İnegöl Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Yücel Demir'e de "Helin'i benimle temasa geçir, ameliyatını yaptırayım" dedi.

Orman dana sonra bir otelde düzenlenen 110. yıl balosuna katıldı.

Kaynak: AA