Yalovalı Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonasına Katılacak

Türkiye Güreş Federasyonu ve FILA’nın 2013 yılı faaliyet programında yer alan Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda Yalova’dan 4 veteran güreşçi de mindere çıkacak.

1-6 Ekim 2013 tarihlerinde Bosnahersek’in Sarajevo şehrinde yapılacak Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda milli mayoyu Yalova’dan 63 kiloda Kenan Bektaş, 69 kiloda Ahmet Öztürk, 76 kiloda Nurettin Aras ve 86 kiloda Orhan Arplaslan giyecek. Yalovalı veteran güreşçiler grekoromen stilde güreşecek.
Sırrı Acar Güreş Eğitim Merkezi’nde Güreş İl Temsilcisi ve Bölge Antrenörü Selim Acar nezaretinde şampiyonaya hazırlanan veteran güreşçiler, 1 Ekim Salı Günü İstanbul’a geçerek Sarıyer’de bulunan İçelli Ahmet Spor Salonu'nda milli takım kampına katılacak.

Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda madalya beklediklerini belirten Güreş İl Temsilcisi ve Bölge Antrenörü Selim Acar, ”Veteran güreşçilerimiz geçmiş senelerde de dünya şampiyonasına katılmış ve madalyalarla dönmüştü. 1-6 Ekim 2013 tarihlerinde Bosnahersek’in Sarajevo şehrinde gerçekleştirilecek şampiyonadan bir aksilik olmazsa bütün veteran güreşçilerimizin madalya ile döneceklerine inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA