Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü İlk Hazırlık Maçını Yaptı

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi Kayseri temsilcilerinden 5.grupta mücadele edecek olan Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü bu sezonki ilk hazırlık maçını Tokat-Turhal'da Yeni Belediyespor ile yaptı.

Mücadeleyi Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü takımı 76-66 kaybetti.
Maçtan sonra bir değerlendirme yapan Antrenör-Oyuncu Hasan Aksoyak, "Yaklaşık 15 gün önce sezon hazırlıklarımıza başladık. Yoğun bir antrenman periyodundan geçiyoruz. Takımımızın çoğunluğu genç oyuncularımızdan oluşuyor. Ligin başlamasına yaklaşık 1 ay var. Bu sürece en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Aksoyak, “Bugüne kadar yaptığımız antrenmanlarımızın etkilerini ve taktiksel anlamda ki eksikliklerimizi görmek amacıyla hazırlık maçlarımızı yapmaya başladık. Bu hazırlık maçlarının ilkini bizlere son derece iyi şekilde misafir eden ve ağırlayan Turhal Yeni Belediyespor ile deplasmanda yaptık. Son derece zevkli ve çekişmeli bir mücadele oldu. Maçta tüm oyuncularıma şans verdim. Maçta ki eksikliklerimize yönelik antrenman programlarımızı düzenleyerek çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz” diye konuştu.

“Bu hafta içerisinde Kayseri deki Bölgesel Lig takımlarıyla ve Niğde Belediyespor ile birkaç hazırlık maçı yapacağız” diyen Aksoyak, “Bu zaman takımımız biraz daha lige hazırlanmış olacak. Bizde gurubumuzda yer alan takımlara yönelik hazırlıklarımız yapmaya devam edeceğiz. Kadromuzu birkaç tecrübeli oyuncu ile güçlendirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz ve lige en iyi şekilde başlayacağız. Oynadığımız müsabaka boyunca bizlerle son derece yakından ilgilenen Yeni Belediyespor Yönetici-Antrenör ve Oyuncularına teşekkür ediyor ve ligde başarılar diliyorum" ifadesinde bulundu.

Kaynak: İHA