Samsunspor'da 3 Puan Sevinci

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Ligde üstümüzdeki takımlardan kopmamak adına 3 puan almamız çok önemliydi, bunu başardığımız için sevinçliyiz" dedi.

Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile kendi sahalarında puan kaybına tahammül edilemeyecek bir maça çıktıklarını söyledi.

İlk yarıda futbolcuların, üzerlerindeki kazanma baskısı nedeniyle tutuk oynadığını ifade eden Soğuk, şöyle konuştu:

"Oyuncularımız maçın ikinci yarısında kendilerine yakışanı yaptılar. Çok iyi mücadele ederek maçı kazanmasını bildiler. Ligde üstümüzdeki takımlarla makasın açılmaması gerekiyordu. Üstümüzdeki takımlardan kopmamak adına 3 puan almamız çok önemliydi, bunu başardığımız için sevinçliyiz. Yönetim olarak teknik ekibimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz.''

Samsunspor'un çok iyi takım olduğunu belirten Soğuk, şunları kaydetti:

"Biz, çok iyi mücadele eden bir ekibiz. Zaman zaman hakem mağduriyetleri yaşasak da bu mağduriyetlerin de üzerinde oynayarak geçmek zorundayız. Yani hakemlere rağmen kazanmak zorundayız. Dört haftadır hakemler bizim aleyhimizde kararlar veriyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında da bunun örneklerini yaşadık. Bizim net penaltımız verilmezken rakip takım lehine çok kolay düdükler çalınıyor. Hakeme rağmen maçı kazanarak yukarıdan kopmamış olduk."

Soğuk, Ziraat Türkiye Kupası'nda Aydınspor 1923 ile Aydın'da çarşamba günü karşılaşacaklarını anımsatarak, bu maçın hazırlıklarına da ara vermeden başladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA