-Nazilli Belediyespor'da Farklı Yenilgi Şoku

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, 5-0'lık mağlubiyetin şokunu hızla atlatıp unutmaları gerektiğini belirterek, "Kötü sonuçların Altay maçı ile son bulmasını bekliyoruz" dedi.

Kulüp başkanı Hilmi Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altay maçında, takımın çok kötü bir gününde olduğunu ve beklemedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını belirtti.

Alınan sonuç sonrası taraftarın tepki göstermesini doğal karşıladıklarını söyleyen Volaka, futbolculara ve teknik heyete güvenlerinin tam olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Altay maçında erken yediğimiz gol sonrasında baskılı oyun sergiledik, ama girdiğimiz pozisyonlarda golü bulamadık ve bir golümüz de hakem tarafından iptal edildi. Bu arada ardı ardına gelen goller futbolcularımızı oyundan kopardı. Önemli mevkilerdeki oyuncularımızın da iyileşip takıma dönmeleriyle her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Bu maçın şokunu atlatıp, hemen unutacağız. Kötü sonuçların Altay maçı ile son bulmasını bekliyoruz. Hocamızla yolumuza devam edeceğiz. Kendisinden rapor istedik, bu doğrultuda gereken önlemleri alacağız."

Stada biletsiz seyirci girdiği gerekçesiyle geçen hafta TFF'nin kulübe 13 bin lira para cezası verdiğini hatırlatan Volaka, biletsiz seyirci girişine izin vermeyeceklerini belirterek, "Bu nedenle maç başlamadan saha dışından yönetime tepki gösterenler, protesto edenler oldu. Stada biletsiz seyirci alınmayacağını herkesin bilmesi gerikiyor" dedi.

Kaynak: AA