Mancini: 'Çok Doğru Bir Karar Verdim''

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, sarı-kırmızılı kulübe imza atmasının çok doğru bir karar olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübe 3 yıllık imzayı atan Mancini, kulübün resmi televizyonuna yaptığı açıklamada, Galatasaray’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Çok farklı ve çok büyük bir camia. Dolayısıyla çok doğru bir karar verdim” dedi.

Sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynayacağı Juventus maçıyla ilgili olarak ise, “İlk maçımın İtalya'nın Juventus takımına karşı olması, güzel bir tesadüf. Çok güzel bir maç olacak. Fakat daha bugün geldim. Yine de önemli bir maç olacak” diye konuştu.

LUTFİ ARIBOĞAN: “BAŞARILI BİR 3 YIL OLMASINI DİLİYORUZ”
Galatasaray CEO’su Lutfi Arıboğan ise Mancini ile 3 yıllık anlaşma imzaladıklarını hatırlatarak, “İnşallah başarılı bir 3 yıl olmasını diliyoruz. Kendisi dünyanın kabul ettiği, son derece başarılı bir teknik direktör. İnşallah süratle Galatasaray'a adapte olacak ve başarılarımız kaldığı yerden devam edecek. Tekrar hem Türk futbolu ve spor ailesine, hem camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Mancini, Metin Oktay Tesisleri'ndeki imza törenin ardından takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

Kaynak: İHA