Gelensek Avcılık Bayramı Kutlandı

Çanakkale’nin Biga ilçesindeki Yeşilada Avcılık Kulübü, Geleneksel Avcı Bayramı'nı kulüp lokalinde düzenlediği yemekle kutladı.

Geleneksel Avcı Bayramı'na Biga Kaymakamı Fatih Genel, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan'ın yanı sıra kulüp eski başkanları da katıldı.

28 Eylül ve 29 Eylül tarihlerinde Balıkkaya Atış Poligonu'nda düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlerin ödül de aldığı gecede renkli anlar yaşandı. Biga Kaymakamı Fatih Genel, “Bu geceyi düzenleyene başkanımızı yönetim kurulunu yürekten tebrik ediyorum her sene bu güzel organizasyonlara katılıyoruz. Birlik ve beraberlik güler yüz içersinde bu arada adeta av sezonu başlangıcı gibi güzel akşamlar yaşanıyor. Bol avlı bir dönem olsun” dedi.

Belediye başkanı Mehmet Özkan, avcılara bereketli bir sezon diledi. Biga Belediyesi adına Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan ve Biga Kaymakamı Fatih Genel, Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Zühtü Uygun ve Biga Yeşilada Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Recep Hızlı'ya birer plaket verdiler.

Gecede, Profesyonel Trap Atışları kategorisinde dereceye giren Ertuğrul Kocaman, Fatih Atan, Sami Yavuz, Sezai Meriç, Mustafa Eser, Aziz Tali, Mehmet Aydın, Mehmet Yılmaz,
Amatör Trap Atışlarında dereceye giren sporcular, Nuri Akbaş, Murat Kaya, İdris Mutlu,
Tek Kurşun Atışlarında dereceye giren sporcular, Mustafa Gündoğdu, Sami Yavuz, Emre Güney, Skeet Atışlarında Dereceye Giren Sporcular, Ercüment Gülfidan, Fatih Atan, Mustafa Eser’e ödülleri verildi.

Kaynak: İHA