Galatasaray’da Mancini Transferi Son Görüşmeye Kaldı

Galatasaray’ın teknik direktörlük görevi için İstanbul’da bir araya geldiği İtalyan teknik adam Roberto Mancini’nin transferi son görüşmeye kaldı.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray’da, başkan Ünal Aysal Roberto Mancini ile İstanbul’da biraraya geldi. Les Ottomans Otel’de Mancini ile yapılan görüşmeye başkan Ünal Aysal’ın yanı sıra kulüp Ceo’su Lutfi Arıboğan’ın, Bülent Tulun ve Cenk Ergün’ün de katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren görüşme sonunda resmi imza aşamasına gelindiği ancak taraflar yeniden biraraya gelip transfere son noktayı koyacağı belirtildi. Galatasaray ile yıllık ücret konusunda pazarlık yapan Mancini’nin sözleşme detaylarını son kez gözden geçirip resmi mukaveleye imza atması bekleniyor.

Galatasaray Sportif A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, otel çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Mancini ile görüşmelere başlandı. Gelişmeleri yarın açıklayacağız” dedi.

Ayrıca Arıboğan, teknik ekip konusunda anlaşmazlık olup olmadığı yönündeki soruya ise, “Öyle bir konu yok. Kendisiyle görüşmelere başlandı” cevabını verdi.

Roberto Mancini’nin geceyi Aysal’ın otelinde geçireceği ifade edildi.

Kaynak: İHA