Derince Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Derince Belediyesi tarafından ilçede faaliyet gösteren 7 amatör spor kulubüne malzeme yardımı yapıldı.

Derince Belediyespor Tesisleri'nde gerçekleşen malzeme dağıtım töreninde konuşan Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, amatör spor kulüplerinin gençliğe en önemli katkıyı sağlayan kurumlar olduğunu belirterek, göreve geldiği günden beri gençlere yönelik faydalı faaliyetlerin artması için spora destek verdiklerini söyledi.

Bugüne kadar bütün amatör kulüplere malzeme desteği yaptıklarını dile getiren Alemdar, "Diğer kentlerde ilimizi temsil eden kulüplerimize katkı sunduk. Aynı zamanda okullarımızın spor kulüplerini de destekleyerek, teşvik ettik ve onlara da malzeme konusunda katkı sağlıyoruz"dedi.

Alemdar, gelinen noktada Derince Belediyespor ve ilçedeki amatör kulüplerdeki sporcu sayısının çok önemli oranda arttığını vurgulayarak, "Aileleri bu işin içine katma oranımız çok yüksek. Saygı, sevgi ve disiplin buralarda, bu ortamlarda oluşuyor. Tesislerimize gelenlerin sayısı ne kadar çok artarsa, ne kadar çok aileyi sporun içine çekersek amacımıza o denli varmış olacağız. Birlikte hareket edince güzel işler oluyor" diye konuştu.

Kaynak: AA