Büyükşehir Belediyespor İlk Galibiyetini Aldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Güngörenspor maçını kazanarak ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, sezon başlangıcından bu yana oynadıkları maçlarda iyi oyun sergilemelerine rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

İstanbul Güngörenspor maçı öncesi ligde oynadıkları 3 maçta 1 yenilgi ve 2 beraberlik aldıklarını anımsatan Doğrul, stres nedeniyle İstanbul Güngörenspor maçına da kötü başladıklarını kaydetti.

Maçın ilk yarısında rakip takımın kendilerinden daha organize ataklar geliştirdiğini ve bu sayede gole kavuştuğunu ifade eden Doğrul, şöyle dedi:

"Lig maçlarında ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki maçta aldığımız yenilgiler nedeniyle maçın ilk yarısında stresliydik. Rakip 1-0 öne geçtikten sonra taraftarın desteğiyle maçın ikinci yarısında kendimize geldik. Çok iyi organize olup net fırsatlara girdik. Bunlardan ikisini gole dönüştürüp, öne geçtik. Ardından 2-3 net gol pozisyonunu değerlendiremedik. Ama maçtan galibeytle ayrılmayı başardık. Bu galibiyet bize büyük moral kazandırdı. 3 puan aldığımız için çok sevinçliyiz. İlk galibiyetimiz bize aynı zamanda güvenimizi de arttırdı. Bundan sonraki maçlarda çok daha iyi olacağız."

Kaynak: AA