Melikşah Üniversitesi Basketbol Takımı Samsun'da Kampa Girdi

KAYSERİ - Gerçekleştirdiği transferlerle sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen Melikşah Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıkları için Samsun'da kampa girdi.

Melikşah Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı on günlük kamp için gittiği Samsun'da Omtel otelde konaklayacak, antrenmanlarını ise On Dokuz Mayıs Üniversitesi Spor Salonu'nda gerçekleştirecek.

Sabahları atletizm ve akşamları ise basketbol salon antrenmanı şeklinde devam edecek olan kampta oyuncu ve teknik kadrodan eksik bulunmuyor.

Kamp boyunca takımın başında duracak olan takımın genel menajeri Orçun Topçu, fizik, kondisyon ağırlıklı antrenmanlar gerçekleştirdiklerini ve yeni kurulan bir takım olmalarından dolayı takımın kaynaşması açısından da verimli bir kamp olduğunu söyledi.

Topçu, "Şuanda her şey gayet güzel sakatlığımız yok, buradaki çalışmalarımız bittikten sonra Kayseri'ye döneceğiz ve Kayseri'de çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Takımın baş antrenörü Murat Hisarkaya da, verimli bir kamp geçirdiklerini ve buraya asıl geliş amaçlarının takımın yeni oyuncuları arasında ki takım uyumunu sağlamak olduğunu ve fiziksel olarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Yeni sezondaki hedefleri doğrultusunda oyuncu,staff ve teknik heyet olarak birbirlerine söz verdiklerini ifade eden antrenör Hisarkaya, bu doğrultuda her şeyin güzel gitmesini umduklarını ifade etti.

Kampın ikinci gününde oyuncuları ve teknik ekibi Samsun'a giderek ziyaret eden kulüp Başkan Yardımcısı Soner Kartop da bütün takıma verimli bir kamp ve sezon geçirmeleri dileklerinde bulundu.

Kaynak: AA