Fikret Orman: “Beşiktaş’ın Fernandes’i Bırakmaya Niyeti Yok”

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, “İnegöl Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yıldız oyuncuları Fernandes’i bırakmaya niyetlerinin olmadığını söyledi.

Başkan Orman, Manchester United'li Büttner'in transferinin de henüz netleşmediğini söyledi.

Derneğin açılışı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Fikret Orman, yıldız oyuncuları Fernandes konusunda, Fenerbahçe'nin ilgilendiği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Beşiktaş'ın Fernandes'i bırakmaya, Fernandes'in de Beşiktaş'tan ayrılmaya niyeti yok. Fenerbahçe dost camiamızdır, onların da böyle bir talepleri yok' dedi

Fernandes'in Beşiktaş'tan ayrılmaya niyetinin olmadığını ifade eden Orman, 'Beşiktaş, iyi gitmeye başladığı sürece her dakika bir şeyler ortaya atmaya çalışıyorlar. Her zamanki gibi ortaya bir şeyler atıyorlar. Fenerbahçe'nin oyuncumuz ile ilgilendiği şeklindeki haberler tamamen asılsızdır' diye konuştu.

Manchester United'li Alexander Büttner'in transferi ile ilgili bilgilerde veren Orman, 'Şuanda netlik kazanan bir şey yoktur. UEFA'ya gidemememizden dolayı yaklaşık 10 milyon avroluk bütçe kaybımız var. Bu sene bizim açımızdan çok fazla derecede transfere para harcandı ve bütçemizi biraz aştı. Onun için mantıklı gitmek zorundayız. Mantıksız gitmelerle transfer çılgınlığıyla geldiğimiz nokta, herkes tarafından aşikardır. Elimizden geldiği doğrultuda bir şeyler yapmak istiyoruz ancak neticelenmediği sürece açıklama yapmanın manası yoktur' dedi.

Kaynak: İHA