Eskişehirspor Avrupa Kupalarına "abone" Olmak İstiyor

ESKİŞEHİR - Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, Avrupa kupalarına abone olan bir takım kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Akman, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, bazı Eskişehirsporlu taraftarların futbolcu Necati Ateş'e Galatasaray maçında tepki gösterdiğini hatırlatarak, doğru bulmadıkları bu protestolardan dolayı morali bozulan Ateş'in Eskişehirspor için önemli bir futbolcu olduğunu kaydetti.

Eskişehirsporlu futbolcu Erkan Zengin ile 4 yıllık sözleşme yenilediklerini anımsatan Akman, şöyle konuştu:

"Avrupa kupalarına abone olan bir takım kurmaya çalışıyoruz. Kurumsallığı gerçekleştirip şeffaf bir yönetimi oluşturduk. Sportif başarı olmadan mutlu olmamız mümkün değil. Hiçbir futbolcumuz kesinlikle satılık değil. Hedefler büyüyünce beklentiler de yükseldi. Transfer için görüştüğümüz yerli ve yabancı birçok futbolcu var. Takımda banko oynayabilecek futbolcuları transfer edeceğiz. '10 numara' pozisyonunda, orta sahada oynayan bir futbolcu ile görüşmeler yapıyoruz. Theofanis Gekas'ın Eskişehirspor forması giymek istediği yönünde bilgiler bize geldi. Gekas ile hiçbir zaman ilgilenmedik."

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç ise 5 Eylül'de geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Eskişehirspor futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu için Mahmut Sami Ramazanoğlu Camisi'nde aynı gün saat 12.00'da mevlüt okutacaklarını bildirdi.

Kaynak: AA