Aydınspor 1923 Yeni Sezondan Umutlu

Aydınspor 1923 sportif direktör Ali Aydın, teknik direktör Hüsnü Özkara ve kaptanlarla düzenlediği basın toplantısında sezona hazır olduklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu açıkladı.

Aydınspor 1923 Sportif Direktör Ali Aydın, teknik direktör Hüsnü Özkara ve takım kaptanları Sadullah ve Hakan Macit kulüp tesislerinde ortak basın toplantısı düzenlediler.

Pazar günü kendi evinde Çanakkale Dardanelspor maçıyla sezona başlayacak olan siyah beyazlı takımın son durumuyla ilgili bilgi veren Ali Aydın, takımın durumunun gayet iyi olduğunu dikkat çekip teknik kadro futbolcu ve yönetim olarak sezona hazır olduklarını belirtti.

sezona TSYD kupasıyla gireceklerini hatırlatan Aydın, “Sezon öncesi yaptığımız çalışmaların semeresini kupa ile aldık. Sezon başlangıcıyla birlikte bütün Aydınlıların desteğine ihtiyacımız var” dedi.

‘SAHADA SADECE RAKİPLE DEĞİL, SICAKLA DA MÜCADELE EDECEĞİZ’
Dardanel maçından alacakları 3 puan ile sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren takımın teknik patronu Hüsnü Özkara, maçların erken saate verilmesini tepki göstererek, “Türkiye’nin en sıcak illerinden birinde uzmanların dahi 11-17 saatleri arasında dışarıyı çıkmayın uyarısı yaptığı Aydın’da maalesef saat 16:00’da maça çıkacağız. Bu saatte oynanacak maçta hiç kimse oyuncularımdan yüzde 100 performanslarını sahaya yansıtmasını bekleyemez. Biz sahada sadece rakibimizle değil aynı zamanda sıcakla da mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

HEDEF MAÇ BAŞINA 2 PUAN
Basın toplantısında takımın hedefleri hakkında da bilgiler veren Özkara, “Bizim öncelikle hedefimiz Dardanel maçını 3 puanla kapamak. Şuandaki tek düşüncemiz Dardanel maçını nasıl alabiliriz. Bizim için zor bir maç olacak. Ama kazanan taraf olmak istiyoruz. Diğer yandan takım olarak hedefimiz şampiyonluk ise maç başına 2 puan tutturmalıyız. Şampiyon olmak istiyorsak evimizdeki maçlarında tamamını kazanmalıyız” dedi.

Takım kaptanları Hakan Macit ve Sadullah taraftarlardan destek isterken, hedefi olan bir Aydınspor 1923’ün şampiyonluğa ulaşması için herkesin katkısına ihtiyaçları olduğunu dile getirdiler. İlk haftalarda taraftar desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden kaptanlar, sezon boyunca bütün kenti yanlarında görmek istediklerini belirttiler.

YENİ SEZON FORMALARI TANITILDI
Diğer yandan basın toplantısı sonrası Engin ve Osman Aydınspor 1923’ün 2013-2014 sezonunda giyecek olduğu formaları tanıttı. 4 farklı forma giyecek olan siyah beyazlı takım Siyah düz, beyaz düz, siyah beyaz çubuklu ve kırmızı formalar kullanacak.

Kaynak: İHA