Yenimahalle’nin Şampiyon Karatecileri

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Reykan Spor Kulübü’nden karatecilerle makamında bir araya geldi.

Ulusal ve uluslararası karate şampiyonalarında derece elde etmiş 6-17 yaş arası 40 sporcu beraberindeki antrenörleri Reyhan Yavaşoğlu ve Kaan Yavaşoğlu ile Başkan Yaşar’ı ziyaret etti. Karateci gençlerle yakından ilgilenen ve sohbet eden Yaşar, spora ve sporcuya her fırsatta destek verdiklerini anlattı. Yenimahalle’nin son yıllarda çağ atladığını kaydeden Yaşar, “İlçemiz, spor, eğitim, kültür-sanat gibi pek çok alanda kendini geliştirdi, Türkiye’ye sesini duyuran bir ilçe haline geldi” dedi.

Yenimahalle Belediyesi’nin spor alanında yaptığı hizmetlere değinen Yaşar, Batıkent Spor Kompleksi ve Yenimahalle Pazar Yeri içerisinde yer alacak spor alanları hakkında konuklarına bilgiler verdi. Bunların dışında amatör sporcular için Yenimahalle’ye modern bir kapalı spor salonu kazandırmak hedefinde olduklarını ifade eden Yaşar, “Sizin gibi genç yetenekler bu salonda dilekleri gibi antrenman yapabilecekler. Avrupa standartlarında bir salon olacak. Planları çizildi, inşallah yakında Yenimahalle bir spor tesisine daha kavuşacak” şeklinde konuştu.

“Spor tesisleri sizden madalyalar bizden” diyen antrenörler ise Başkan Yaşar’a spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kulüpleri hakkında Yaşar’a bilgiler veren antrenör Kaan Yavaşoğlu, “Türkiye’nin en genç ve en başarılı takımıyız. Kulübümüzün Yenimahalle ilçesinde bulunması da bizim için büyük bir şans. Çatımız altında çok yetenekli sporcular yetiştiriyoruz. Bu sporcularımızı sizinle tanıştırmak için bu ziyareti gerçekleştirdik” diye konuştu.

Ziyarettin sonunda Yaşar, genç karatecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi

Kaynak: İHA