İstanbul Esenyurt’ta Yaz Spor Okullarının Kapanış Töreni Çok Renkli Görüntülere Sahne Oldu

4 yaşındaki sporcu çocuk, taekwondo gösteri maçında, Esenyurt Belediye Başkanı’nı yere yıktı.

Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreni sebebiyle gösteri yapan dişi Messi’ler göz kamaştırdı. Konser veren Mustafa Ceceli ise izdiham sebebiyle aracını sahneye sıfır yanaştırarak, konserine çıktı.
Esenyut Belediyesi, ilçede oturan 42 bin çocuğa, sokaktaki kötü alışkanlıklardan korunmaları ve spor bilincini geliştirmeleri amacıyla, değişik braşlarda eğitimler verdi. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen kurslar kapsamında çocuklar kurslarını başarı ile tamamladı. Kursun kapanış töreni için düzenlenen eğlence ise birbirinden ilginç sahnelere ev sahipliği yaptı.

BAŞKAN EZİLMEKTEN KOŞARAK KURTULDU
Necmi Kadıoğlu Stadı’nda düzenlenen törene çocukların ailelerinin yanı sıra vatandaşlarda katıldı.

Tören alanına gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu çocuklar önce çiçeklerle karşıladı, ardından ise etrafını sardı. Bir anda yüzlerce çocuğun arasında kalan Kadıoğlu, yoğun ilgi sebebiyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Kalabalıkta yere düşen bir çocuğu son anda fark eden Kadıoğlu, minik öğrenciyi yerden kaldırarak kucağına aldı. Sahneye konuşmak için çıkan Necmi Kadıoğlu, bu kez yoğun ilgiden koşarak kurtulmayı başardı.

4 YAŞINDA BAŞKANI NAKAVT ETTİ
Yaz Spor Okulları’nın en ilgi çeken konuğu ise 4 yaşındaki sporcu Rüzgar Berat oldu. Gösteri maçı sırasında seyirciler tarafından büyük alkış toplayan minik Rüzgar, adeta ilgi odağı oldu. Yaptığı Taekwondo gösterisi ile alkışları toplayan Rüzgar, tatlılığı ile herkesten tam not aldı. Minik Rüzgar, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile sahnede bir gösteri maçı yaptı. Rüzgar’ın tekmesi ile sahneye yığılan başkan Kadıoğlu, “Rüzgar çok iyi bir sporcu olacak. Ben geleceğinin çok parlak olacağını düşünüyorum” dedi.

Kurslara 42 bin kişinin katıldığını belirten Necmi Kadıoğlu, “Bu rakam Avrupa’da bazı devletlerin bile nüfusunu geçti. Çocuklarımızı uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan korumak için bu kursları düzenliyoruz. Çok iyi bir katılım var ve çocuklar çok başarılı. Ben ailelere bu ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Esenyurt’u hep birlikte bir marka haline getireceğiz” diye konuştu.

DİŞİ MESSİ
Voleybol, Güreş, Judo, Yüzme gibi bir çok alanda eğitim alan öğrencilere bayan futbolcularda eşlik etti. Bir bayan futbolcu, sahada yaptığı mini gösteri ile erkeklere parmak ısırttı. Arkadaşları tarafından ‘Messi’ lakabı ile çağrılan bayan futbolcu zorlu hareketleri zorlanmadan yapmayı başardı. ‘Dişi Messi’ gösterisinin sonunda herkesten alkış aldı.

Gösterilerin ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, temsili olarak seçilen öğrencilere sertifika ve madalya verdi. Yapılan çekiliş ile öğrenciler bisiklet ve top kazandı.

MUSTAFA CECELİ SAHNEYE ARACIYLA ÇIKTI
Programın sonunda ise ünlü sanatçı Mustafa Ceceli sahne aldı. Yoğun ilgi sebebiyle zor anlar yaşayan Ceceli, sahneye kulis yerine aracından inerek çıktı. Mustafa Ceceli, yoğun ilgi sebebiyle aracını sahneye sıfır yanaştırdı. Ceceli, son hazırlıklarını ise kulis yerine, aracında yaptı. Mustafa Ceceli, birbirinden hareketli şarkılarıyla konserine gelenleri oynattı. Ceceli, konserinin sonunda davul şov ile oynayarak hayranlarını çoşturdu. Sanatçı, konser sonunda yine sahneye sıfır yanaşan aracı ile alandan ayrıldı.

Kaynak: İHA