İlhan Cavcav TFF'yi istifaya çağırdı

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programına katılan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, TFF'yi istifaya çağırdı.

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programına canlı yayında bağlanan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav , Fenerbahçe'ye mağlubiyeti sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'nu istifaya davet etti.

Türkiye liglerinde yaşanan hakem hatalarını eleştiren Cavcav  'Hakem arkadaşlarımızın bilerek kasti olarak söylemiyorum ama  bu arkadaşlarımızın malesef kendilerini daha iyi yetiştirememesi nedeinyle vermiş olduğu kararlar mağdur insanları ortaya çıkarıyor. Bu Serkan Çınar kardeşimiz tanıdığımız ve senelerdir 1. ligde maç yöneten bir kardeşimiz. Bugünkü maçta Sayın Egemen kardeşimin yapmış olduğu bir hareketin kesinlikle Gençlerbirliği lehine bir penaltı verilmesi gerektiğini hatta atılan golde yine aynı kahraman Egemen arkadaşımızın yapmış olduğu bir harekette Fenerbahçe'nin haksız olarak atmış olduğu bir golün hakem tarafından sayılması hakemin bunu görmemezlikten gelmesi veyahutta tabiki karşımızdaki Fenerbahçe altında olan takım mütavazi. Bütün takımını toplasan Fenerbahçe'nin vermiş olduğunu bir futbolcunun bedelini ancak karşılayan bir takım var.' dedi.

TFF İSTİFA ETMELİ

Fenerbahçeli oyuncu bizim oyuncumuzu tutup itiyor, yüzde yüz penaltı ama verilmiyor. Egemen'in oyuncumuza yaptığı hareket net faul, ama karar çıkmıyor. Hakem bey Fenerbahçe golü bulunca rahat etti diye konuşan Cavcav sözlerini şöyle sürdürdü: Federasyon bu sene almış olduğu bu yabancı kontenjanı nedeniyle özellikle anadolu kulüplerini perişan etmiştir. Bir federasyon bir sene almış olduğu bir kararı Allah'ın yapısı veya tapusu değildir. Bir Karabük maçı oynadım. İsmini cismini duymadığım bir hakem maçımı yönetti. 92. dakikada takımıma penaltı vermesiyle takımımı mahvetti.

Sayın Demirören'in TFF Başkanı olmasını öneren ilk insanım. Yıldırım Demirören benim düşmanım değil. Önüzmüde oynana bir Beşiktaş Galatsaray maçı var. Ben o maçta olan çok değerli hakemimiz olmasına rağmen vermiş olduğu kararlarla Beşiktaş kulubu büyük ölçüde mağdur edildi. İyi insan düzgün insan olmak başka bilmeyerek hata yapmak başka. Disiplin kurulu , tahkim kurulu Beşiktaş'In cezasına baksın ondan sonra ben veririm demek hakkına TFF olarak sahip değilsin. Seni oraya seçen biziz. O zaman biz seni seçmeyiz tahkim kurulunu disiplin kurulunu seçeriz. Onun verdiği kararları da federasyonun aklına geliyor mu gelmiyor mu ona bırakırız

Kulupler şapkalarını önüne koysunlar bu işi bilen insanları getirmelerini öneriyorum. Gençerbirliği 2-1 Fenerbahçe'yi yense yine aynı şeyleri söylerdim.