Gaziantepspor'da 3 Puan Sevinci

Spor Toto Süper Lig'de 3 puanla 6. hafta tanışabilen Gaziantepspor'da, Kardemir Karabükspor maçının galibiyet sevinci yaşanıyor.

Lige Galatasaray mağlubiyetiyle başlayan Gaziantepspor, Antalyaspor'la evinde oynadığı maçtan 1 puan aldıktan sonra hanesine puan ya da puanlar yazdıramadı. 3. hafta Beşiktaş deplasmanından da puansız dönen Güneydoğu ekibi, 4. hafta evinde Çaykur Rizespor'dan 5 gol yiyerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Beşinci hafta Akhisar Belediyespor deplasmanında da puan alamayan Gaziantepspor, gol ve 3 puan hasretine 3-0 kazandığı Kardemir Karabükspor maçıyla son verdi.

-Ligin en çok gol yiyen takımı-

Kırmızı-siyahlılar, ilk 6 haftada kalesinde en fazla gol gören takım oldu. 6 haftada kalesinde 11 gol gören Gaziantepspor, rakip fileleri 6 kez havalandırabildi. Son iki hafta kaleci Zydrunas Karcemarskas'ı tribüne gönderen Bülent Uygun, eldiveni Serdar Kulbilge ve Özden Örnek'e teslim etti.

Ligde bu sezon futbocuları 15 sarı kart, 2 kırmızı kart gören Gaziantepspor, 4 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyetle 4 puanla 17. sırada yer alıyor

Kaynak: AA