Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı'nın Maçları 1 Lira

Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Başkanı Ercan Bayrak, çok iyi bir takım kurduklarını ve maç biletlerini 1 lira olarak belirlediklerini söyledi.

Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Başkanı Ercan Bayrak, yöneticilere ve takım oyuncularına Atakum ilçesindeki Chick Quick Restaurantta yemek verdi.

Yemekte takım oyuncular antrenörleri Ekin Baş ve birbirleriyle şakalaşmaları gözlerden kaçmadı.

Çok iyi bir takım kurduklarını belirten Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Başkanı Ercan Bayrak, “Şuanda hırslı bir şekilde çalışıyoruz. Geçenlerde hazırlık turnuvası oynayan takımımız çok iyi maçlar çıkarttı hatta Fenerbahçe’ye fark attılar. Takımımız şuanda Samsun’a döndü ve hazırlıklarını burada sürdürecek. Takımımız Salı günü Kayseri’deki turnuvaya katıldıktan sonra Erzurum’daki Türkiye Kupasına gidecek. Takımımızın Baş Antrenörü Ekin Baş, takımımızı çok iyi hazırlıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ligdeki hedeflerinin orta sıralar olduğunu belirten Başkan, “Bütün basketbol taraftarımızı sahamıza bekliyoruz. Samsun’da oynayacağımız maç biletlerini de 1 lira olarak kararlaştırdık” diye konuştu.

Kaynak: İHA