Aydınspor 1923'te Mağlubiyet Üzüntü Yarattı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Hüsnü Özkara, Yeni Malatyaspor karşısında 4 haftanın en iyi futbolunu sergilediklerini belirterek, "Fakat iyi oyuna puan verilmiyor. Futbolda gol atan kazanıyor" dedi.

Aydınspor 1923'te, Yeni Malatyaspor karşısında deplasmada alınan 3-1'lik yenilginin üzüntüsü yaşanıyor.

Teknik direktör Hüsnü Özkara, gazetecilere açıklamasında, futbolcuların ortaya koyduğu performanstan memnun kaldığını, sergilenen futbolun karşılığını alamadıklarını ifade etti.

Hakemlerin güzel bir maç yönettiğini kaydeden Özkara, Yeni Malatyaspor'u da galibiyeti nedeniyle tebrik ettiğini belirterek, "Yeni Malatyaspor'un gücünü, oyuncularının kalitesini biliyoruz. Basit hatalardan yenildik. Attıkları goller ölü toptan. Oysa biz buna yönelik çalışma yapmıştık. Bu pozisyonlardan gol yememiz bizi üzdü" dedi.

Ligin yeni takımı olduklarını ve önceliği yapılanmaya verdiklerini ifade eden Özkara, şöyle konuştu:

"Takımı oluştururken, geçen sezonki kadromuzu koruyarak transferler yaptık. Ama zor bir ligde mücadele ediyoruz. Oyuncularımız 4 maçın en iyi futbolunu sergilediler fakat iyi oyuna puan verilmiyor. Futbolda gol atan kazanıyor. Birinci golün arkasını getiremedik" diye konuştu.

Kaynak: AA