Şükrü Ergün’den Tff’ye Ağır Sözler

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, 1-1 biten Çaykur Rizespor maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) ve başkan Yıldırım Demiören'i hedef alarak, çok sert açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı Çaykur Rizespor maçı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılıların basın sözcüsü Şükrü Ergün, "Bizim açımızdan çok güzel başlayan bir maç, ilk devre 5-0 olacakken, ikinci devredeki şansızlıklarla 1-1 sonuçlandı. Yine kendi sahamızda 2 puan daha kaybettik" dedi.

TFF ve başkan Yıldırım Demirören'le ilgili çok sert ifadeler kullanan Ergün, "Burada bizim açımızdan daha da dikkat edilmesi gereken bir şey var. Görevinin, Galatasaray'ın önünü kesmek olduğunu sanan bir federasyonumuz var maalesef. Ve bugün de bu federasyon tarafından özel bir görevle sahaya gönderilmiş bir hakem kadrosu olduğuna inanıyoruz biz. Maalesef Yıldırım Demirören federasyonu, Türk futbolunu belli bir seviyenin altına çekmeye çalışmaktadır. Galatasaray üzerine oynanan bütün oyunlar, bütün spekülasyonlar özellikle belli bir medya grubunda daha çok dile getirilmektedir. Galatasaray kamuoyunun dikkatine sunuyorum bunu" diye konuştu.

“MANCİNİ İLE TAMASLARIMIZ SONA ERMEDİ”
Fatih Terim'in yerine gelecek teknik direktör konusunda da açıklamalar yapan Şükrü Ergün, "Bu maçtan sonra açıklanacağını düşünüyorduk ama yetişmedi ve bu maçtan sonra açıklanamadı. Mancini ile temaslarımız sona ermedi, Mancini de halen adaylardan bir tanesidir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA