Sivasspor İle Elazığspor Ligde 3. Randevuda

Sivasspor ile Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 3. kez karşı karşıya gelecek.

Sivasspor ile Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'de ilk kez geçtiğimiz sezon karşılaştı. Sivas'ta oynanan ilk karşılaşmayı Sivasspor 3-2 kazanırken, Elazığ'da oynanan maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. Sivasspor rakip fileleri 3 kez havalandırırken, Sanica Boru Elazığspor rakip filelere 2 gol bıraktı.

Sanica Boru Elazığspor bu sezon evinde oynadığı karşılaşmalarda 1 galibiyet, 1 beraberlik alırken, Sivasspor ise bu sezon deplasmanda oynadığı 2 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldı.

Sanica Boru Elazığspor ile Sivasspor arasındaki zorlu mücadele Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi Deniz Çoban yönetecek.

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 5 haftada 3 mağlubiyet, 2 galibiyet alırken, rakip fileleri 8 kez havalandırdı kalesinde ise 10 gol gördü. Sivasspor topladığı 6 puan ile ligde 11. sırada kendine yer buldu. Elazığspor ise ligde 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken, tıpkı Sivasspor gibi rakip filelere 8 gol attı. Kalesinde ise 10 gol gördü. Gakkoşlar topladığı 7 puan ile ligde 9. sırada bulunuyor.

Karşılaşma öncesi her iki ekipte de geride kalan 5 haftada 2'şer gole imza atan futbolcular göze çarpıyor. Sivasspor’da Aatif Chahechouhe ve Manuel Da Costa, Elazığspor'dan ise Ahmet Görkem Görk ve Deniz Yılmaz 2'şer gol kaydetti.

Kaynak: İHA