Cavcav 'Artık Sonuç' İstiyor

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, artık kırmızı-siyahlı ekibin iyi oyununu sonuca yansıtmak zorunda olduğu uyarısını yaptı.

İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki maçın Fenerbahçe'ye karşı oynadıkları için değil, sezonun 6. haftası öncesinde 4 puanla sıralamada 14. oldukları için önemli olduğu söyledi.

Futbolun öyle ya da böyle sonuç oyunu olduğunu belirten İlhan Cavcav, "Futbolcular ve teknik heyet şunu bilmeli ki artık iyi oyunu sonuca yansıtmak zorundalar" diye konuştu.

Fenerbahçe karşılaşmasında başarılı bir sonuç beklediğini belirten Cavcav, futbolcu ve teknik heyetin de başka bir arzusunun olabileceğini zannetmediğini ifade ederek, "Umarım karşılaşmanın sonunda hepimizin bu ortak dileği gerçekleşir" diye konuştu.

-"Uyarılarım olmuştu"

İlhan Cavcav, Fatih Terim isminin A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü için geçtiği dönemde çeşitli uyarılarda bulunduğunu hatırlattı.

Fatih Terim'in teknik direktörlük kariyeriyle herkesin taktir ettiği bir şahıs olduğunu kaydeden Cavcav, şunları söyledi:

"Fatih Terim'in ismi A Milli Takım hocalığı için geçtiği dönemde uyarılarım olmuştu. Ama artık bu mesele Fatih Terim'in kariyeri ve Galatasaray'ın iç işleriyle ilgili oldu. Bize kendisine milli takımda başarılar dilemek düşer. Kulüp yönetmek zor iştir, bu tür kararlar almak zor iştir. Gönül ister ki Galatasaray Avrupa'daki yoluna başarıyla devam etsin. Umarım bunu sağlayacak, sarı-kırmızılı ekibi Avrupa'da daha iyi yerlere taşıyacak bir isimle anlaşırlar."

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav, 21 Ağustos'ta yaptığı açıklamada, Abdullah Avcı'nın görevinden ayrılmasının ardından Fatih Terim'in milli takım teknik direktörlüğüne getirilmesini değerlendirerek, ''İyi ki Fatih Terim'in yerinde değilim. Milli Takım bizim de Galatasaray kimin takımı? Sadece milli takım başarısını düşünenler böyle bir değişikliğin Galatasaray'a neye malolacağını da hesap etmeliler. Galatasaray sadece Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmiyor, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil ediyor" eleştirisinde bulunmuştu.

Kaynak: AA