Büyüka: 'Mancini ile Galatasaray anlaştı'

Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray'da teknik direktör arayışları hız kazanırken Çaykur Rizespor maçının ardından flaş bir iddia ortaya atıldı.

istesinde birçok ünlü teknik adam bulunan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yeni teknik direktörü ile el sıkıştığı iddia edildi.

Galatasaray-Çaykur Rizespor maçının ardından Lig TV'de yayınlanan Maraton porgramı konuşan spor yorumcusu Şansal Büyüka, sarı kırmızılı ekibin yeni teknik direktörünün İtalyan Roberto Mancini olduğunu iddia etti.

Büyüka, İtalya'da görüşmelen Roberto Mancini ile anlaşma sağlandığını ve sarı kırımızılı kulüp tarafından resmi açıklamanın 29 Ağustos Pazar günü yapılacağını ifade etti.

Programda söz alan Hakan Şükür ise kesin bir dille, 'Roberto Mancini ile ortak bir arkadaşım var. O, bana söyledi. Galatasaray, Mancini ile el sıkıştı. Yardımcıları konusunda bir anlaşmazlık varmış sadece. Ümit ve Hasan Şaş'ın kalıp kalmaması yönünde. Mancini kendi yardımcılarını getirmek istiyor. O konunun da çözüleceğini düşünüyorum ben.' şeklinde konuştu.