Atletizm Federasyonu’nda Fatih Çintımar Dönemi Resmen Başladı

Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Atletizm Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu’nda, tek aday olarak seçime giren Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, 145 delegenin oyuyla Atletizm Federasyonu’nun yeni başkanı oldu.

Crowne Plaza Otel’de yapılan Olağanüstü Genel Kurul’a 173 delege katıldı.

Tüm delegelerin oy kullandığı seçimde 28 oy boş çıktı. 145 delegenin oyunu alan Fatih Çintımar, yeni Federasyon Başkanı seçildi ve eski Federasyon Başkanı Hüseyin Yıldırım’dan koltuğu devraldı.

“BÜTÜN GÜCÜMÜZ VE EKİBİMİZ İLE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı sıfatı ile kürsüye çıkarak teşekkür konuşması yapan Fatih Çintımar, atletizm camiasına yakışır bir seçim olduğunu belirtti.

Büyük bir yükün altına girdiklerini dile getiren Başkan Fatih Çintımar, “Bizi ileriye gitmeyi hedefleyen bir atletizm camiası bekliyor. Biz de bu camiayı ileriye taşıyabilmek için bütün gücümüz ve ekibimizle birlikte gece gündüz çalışacağız. Atletizmi tüm illerde yapılır hale getirebilmek için buralardaki antrenör sayımızı ve kalitemizi, branş sayılarını da artırarak yükseltmeye gayret edeceğiz. Var olan ve yeni çıkacak yetenekli çocuklarımızı, hazırladığımız 2016 planımız doğrultusunda yetiştirip, bunlara 2020 hedeflerimizi de ekleyeceğiz. Bugün itibariyle topladığımız veriler ışığında, yaklaşık 20-25 gün sonra bir çalıştay düzenleyeceğiz. Bu toplantıya camiamızdan herkes davetlidir"ifadelerini kullandı.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun yeni Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Denetleme Kurulu listelerinde şu isimler yer alıyor:
“Fatih Çintımar, Selim Terzi, Atif Ala, İ.İlhan Hatipoğlu, Ali Aksu, Celalettin Deniztoker, Sürüri Akgün, Adnan Şeker, Mehmet Kesen, S.Münir Yaraş, Muzaffer Karadeniz, M.Yasin Taş, İsmail Elgaz, Hasan Çavuşoğlu, İsmail Beyazit.”

Kaynak: İHA