Taraftarlar İlk Kez Takımlarıyla Buluşacak

Malatya Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın, taraftarlarla takımın Aydınspor 1923 maçında ilk kez bir araya geleceğini kaydederek, “İyi günde de kötü günde de her zaman takımımızın yanında olacağız” dedi.

Malatyalı taraftarlar, Gümüşhanespor karşılaşmasında takımın aldığı ceza nedeniyle Malatya İnönü Stadına girememişti. Cumartesi günü 19.00’da oynanacak olan karşılaşmada ilk defa takımlarıyla buluşacak olan taraftarlar, bu karşılaşma için özel bir hazırlık yapıyor.

Malatya Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın, Malatya’nın futbolda büyük bir özlem yaşadığını ifade ederek, “Futbol’da şiddet yine Türkiye gündemini meşgul ediyor. Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada yaşananları herkes yakından izledi. Biz Malatya Derebeyleri Taraftarlar Derneği olarak öncelikle aynada kendimize baktık. Biz takımımıza destek vererek, her karşılaşmadan mutlu ayrılmak istiyoruz. Kötü tezahüratın takımımıza bir şey kazandırmayacağını çok iyi biliyoruz” diye konuştu.

Aydın, iyi ve köyü günde her zaman takımın yanında olacaklarını kaydederek, “Dernek olarak her zaman Malatya futbolunun daha da ileriye gitmesi adına elimizden geleni yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Biz iyi günde de kötü günde de takımımızın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Aydınspor 1923 karşılaşmasında da tribünlerdeki yerimizi alıp, 90 dakika boyunca takımımıza destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA