Red Bull Sea To Sky Hard Enduro'de İlk Etap Yarışı Tamamlandı

Kemer’de bu yıl 4.’sü düzenlenen Red Bull Sea to Sky Hard Enduro yarışının ilk etabı olan Plaj yarışını İngiliz sporcu Johnny Walker kazandı.

İspanyol yarışçılardan Alfredo Gomez ikinci, Xavi Galindo ise üçüncü oldu.
Plaj yarışı öncesinde, sabahleyin tüm sporcular Kemer'in Kındılçeşme mevkiindeki sahilde hazırlanan parkurda antrenman yaptılar ve daha sonra sıralama turu için ter döktüler. Çok sayıda seyircinin akın ettiği Kındılçeşme Plajı, enduro motosikletlerinin uğultusu ve çıkardıkları toz bulutu sebebiyle adeta savaş alanına döndü.

Saat 16.00'te Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından startı verilen Plaj yarışında ise heyecan doruktaydı. İyi bir derece elde ederek Cumartesi günü yapılacak Orman yarışında iyi bir çıkış sırası elde etmek isteyen sporcular kıyasıya yarıştı. 55 Türk, 78 yabancı olmak üzere 127 yarışçının mücadele ettiği Plaj Yarışında birinciliği Johnny Walker kazandı.

Etkinliğin bekledikleri gibi başarılı biçimde yürüdüğünü belirten Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, küçük kazaların meydana geldiği yarışta korkulacak bir sakatlanmanın meydana gelmediğini söyledi.

Özdemir, Cumartesi günü yapılacak Orman yarışı ve Pazar günü heyecanı zirveye çıkaracak Sea To Sky Dağ yarışına tüm Antalyalıları davet etti.

Kaynak: İHA