Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Aydınspor 1923 maçının taktik çalışmasını Malatya İnönü Stadı’nda yaptı.

Cumartesi akşam 19.00’da Malatya İnönü Stadı’nda Aydınspor 1923 ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, taktik çalışmasını maçın başlama saatinde yaptı.

Teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda futbolcuların keyifli oluşları teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Grup halinde top sürme çalışması yapan sarı kırmızılı takımda, futbolcuların kümeleşmesi esnasında grup dışında kalan futbolculara çiftetelli ve halay cezası verildi.

Kendilerine verilen cezayı yerine getiren futbolcular, taktik ağırlıklı çift kale maçta ise kıran kırana bir mücadele sergiledi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Özcan Kızıltan, Aydınspor 1923 maçıyla birlikte taraftarlarıyla ilk kez buluşacaklarını ifade ederek, “Tokatspor maçındaki performansımızı Aydınspor 1923 maçında da sürdürüp, taraftarlarımıza 3 puanı hediye etmek istiyoruz” dedi.

Kızıltan, Tokatspor karşısında takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu belirterek, “İlk iki hafta kazanamayınca her hafta baskı artıyor. Bir sonraki maçı kazanma arzusu kendiliğinden oluşuyor. Tokatspor maçını da bu ortamda oynadık. Çok istediğimiz, düşündüğümüz ve hedeflediğimiz gibi oynadık. Hedeflediğimiz oyunla istediğimiz 3 puanı aldık. Bu hafta kendi seyircimizin önünde ilk maçımıza çıkacağız. Gümüşhanespor maçında taraftarımızın eksikliğini hissetmiştik. Tokatspor maçındaki iyi oyunu Aydınspor 1923 maçına da yansıtıp, kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Takımın orta saha oyuncusu Halil Zeybek ise, taraftarların desteğiyle Aydınspor 1923 maçından da 3 puanla ayrılmak istediklerini belirtti.

YÖNETİM TOPLANTI YAPTI
Yeni Malatyaspor, aylık olağan toplantısını Malatya İnönü Stadı’nda gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ve yönetim kurulu üyelerinin toplantıda durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi.

Toplantının ardından başkan Mumcu ve yönetim kurulu üyeleri sahaya gelerek, takımın antrenmanını izledi.

Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, teknik direktör Özcan Kızıltan ile kısa bir görüşme yaparak, takımın durumu hakkında bilgiler aldı.

Kaynak: İHA