Samsunspor'da Hedef 3 Puan

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da ikinci başkan Recep Hun, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek 3 hafta sonra yeniden galibiyetle tanışmak istiyoruz" dedi.

Hun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 3 haftadır şanssızlık yaşadıklarını söyledi.

Denizlispor, Adana Demirspor ve Boluspor maçlarında takımın çok iyi mücadele ettiğini belirten Hun, "Oyuncularımız her maçta ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, çok iyi mücadele ediyor ancak basit goller yiyoruz, yakaladığımız pozisyonları da değerlendiremiyoruz. Üzerimizdeki bu şanssızlığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında atacağımıza inanıyorum. Kendi sahamızda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek 3 hafta sonra yeniden galibiyetle tanışmak istiyoruz" diye konuştu.

Sakatlıkları süren Ekigho ve Adiloviç'in salonda çalışmaya başladıklarını anlatan Hun, "Forvet oyuncularımızın sakatlıklarının tamamen geçmesinin ardından takımımız yeniden ligde ses getiren bir ekip haline gelecektir. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında tüm taraftarlarımızın takımımıza destek olmasını istiyorum. Taraftarlarımızın da desteğiyle zaten iyi mücadele eden oyuncularımızın bu maçı mutlaka kazanacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Samsunspor, pazar günü sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular koşu, kültür fizik ve pas çalışması yaptı. İdman çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmana, sakatlıkları süren Ekigho, Adiloviç, Ahmet Burak Solakel ve Şaban Özel katılmadı.

Kaynak: AA