Çaykur Rizespor'da Galatasaray Maçı Hazırlıkları

Çaykur Rizespor evinde sürdürdüğü Galatasaray müsabakasının hazırlıklarını tamamladı.

Sezonun ilk beş haftasında topladığı 12 puan ile liderliğe aday olan Çaykur Rizespor hafta sonu TT Arena’da oynayacağı Galatasaray maçının evinde sürdürdüğü çalışmalarını tamamladı. Çaykur Rizespor evindeki son idmanını bugün teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

SERCAN PERFORMANSINI TAKIM ARKADAŞLARINA BAĞLADI
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizesporlu futbolcu Sercan, iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek bunun tesadüf olmadığını söyledi.

Sercan açıklamasında, “Lige çok iyi başladık. Aslında bu bizim beklediğimiz bir şeydi. Çünkü sezon başından beri gerçekten çok üst düzey çalıştık. Hocamız da tecrübelerinden faydalanarak lige çok iyi hazırlandığımızı çok iyi bir takım olacağımızı söyledi.

Bizde bu şekilde başladık ve iyi gidiyoruz. Performansıma gelince bu tamamen takımla alakalı bir şey. Takım iyi olduğu zaman hepimizin bireysel performansı da üst düzeye çıkıyor. İnşallah bu şekilde devam ederim” şeklinde konuştu.

Galatasaray karşısında kesin üç puan için sahaya çıkacaklarını belirten başarılı futbolcu, “Galatasaray Türkiye’nin en büyük kulüplerinden bir tanesi. Bizde bunun bilincindeyiz. Zaten bu maçlarda insan kendi kendine motive olabiliyor. Kesinlikle üç puan için gideceğiz. Umarım bunu yaparız. En kötü puan yada puanlar ile döneriz oradan” diye konuştu

Sercan ayrıca hafif sakatlığı bulunduğunu ancak maçta kadar hazır olacağını da sözlerine ekledi.

"GALATASARAY'DAKİ KAOSU FIRSATA ÇEVİRMELİYİZ"
Çaykur Rizesporlu futbolcu Kıvanç ise yaptığı açıklamada, “Yeni kurulmuş bir ekibiz. Sezon başında her şeyimiz ile ona göre hazırlandık. Bireysel performans olarak değil de takım performansı olarak bakmak lazım. Şuan üst seviyedeyiz. İyi de çalışıyoruz. Önümüzde de bir Galatasaray maçı var. Onlarda da şuan bir kaos ortamı var. Hocaları ayrıldı. İnşallah bizim açımızdan hayırlı geçer” dedi.

İdmanın ardından Rize’den ayrılarak Trabzon'a geçen Yeşil Mavililer, buradan havayolu ile İstanbul'a geçecek ve Mövenpick Otel'de kampa girerek maç saatini bekleyecek. Takım maçın ardından Salı günü Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe müsabakasında karşılaşacağı İstanbulspor maçı için İstanbul Sheraton Otel'e yerleşerek.

Kaynak: İHA