Çaykur Rizespor'da Galatasaray Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'in altıncı haftasında, 28 Eylül Cumartesi deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Hakan Hacıbektaşoğlu ile tedavisi için İstanbul'da olan Eren Albayrak katılmadı. Kaleciler ise kaleci antrenörü Cengiz Birgen yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

Yeşil-mavili ekip, koşunun ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, tam sahada taktik ağırlıklı maç yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken, Çalımbay oyunculara zaman zaman uyarılarda bulundu.

-"İnşallah İstanbul'dan puanlarla döneriz"

İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan Tevfik Köse, Galatasaray maçının zor geçeceğini belirterek, "Mücadele ettiğimiz sürece bütün takımları yenebilecek güçteyiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan beş haftayı iyi değerlendirdiklerini ifade eden Tevfik, "Galatasaray büyük bir takım ama biz de çok iyi hazırlandık. Geride kalan haftalarda çok değerli puanlar aldık. Bundan sonrada yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz. İnşallah İstanbul'dan puanlarla döneriz. Çalışmalarımıza böyle devam ettiğimiz sürece ligde sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum" diye konuştu.

Çaykur Rizespor ekibi, bugün tarifeli uçak ile İstanbul'a hareket ederek Galatasaray maçı hazırlıklarını orada sürdürecek.

Kaynak: AA