Basketbol’da Fikstür Çekildi

Bu yıl Deplasmanlı Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü, ilk hafta kendi evinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Bölgesel Lig 4. Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü’nün kura çekimi yapıldı. Ankara’da gerçekleştirilen EBBL Lig Kurulu toplantısının ardından yapılan kura çekimi sonrasında 2013-2014 sezonun takvimi belli oldu. Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıya; TBF Erkek Ligleri Koordinatörü Ayhan Özgümüş ve TBF Kadın Ligleri Koordinatörü Murat Tümer ve Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü İdari Menajeri Hakan Keşküş ile birlikte takımların temsilcileri katıldı.

Yeni sezon ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda kulüplere ligin statüsü ile ilgili bilgiler verildikten sonra kura çekimine geçildi.

Şanlıurfaspor, 2013-2014 sezonunda EBBL 4. Grupta Rabia Arıkan, Binnurspor, Mardin İdman Yurdu, Zirve Üniversitesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile mücadele edecek. Kura çekimine katılan Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü İdari Menajeri Hakan Keşküş, çok iddialı bir kadro kurduklarını belirtirken, hedeflerinin üst lig olduğunu söyledi.

Keşküş, “Takıma kattığımız oyuncular ile ligin en kaliteli kadrosunu kurduk. Amacımız zorlanmadan bu ligden üst lige çıkıp Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü’nün ismini duyurmaktır” dedi.

Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü 4. Grup’ta mücadele edecek. Şanlıurfaspor’un 2013-2014 sezonu Fikstürü şöyle oluştu:
1. Hafta: Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü-Kahramanmaraş B.B.Spor. 2. Hafta: Binnurspor- Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü. 3. Hafta: Rabia Arıkan- Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü. 4. Hafta: Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü -Mardin İdman Yurdu. 5. Hafta: Zirve Üniversitesi- Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü. 6. Hafta: Kahramanmaraş B.B.Spor- Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü. 7. Hafta: Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü -Binnurspor. 8. Hafta: Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü -Rabia Akıkan. 9. Hafta: Mardin İdman Yurdu- Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü. 10| Hafta: Şanlıurfaspor Basketbol Kulübü-Zirve Üniversitesi.

Kaynak: İHA