- Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor, Vali Ayyıldız'dan Destek İsteyecek

Aydınspor 1923'ün Başkanı Suha Bayırlı, "Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor'a destek sağlanması için Valimiz Ayyıldız ile İl Genel Meclisi Üyesi Güleç'i ziyaret edeceğiz" dedi.

Bayırlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Hilmi Volaka ile görüştüklerini, Özel İdare'nin bütçesinden kulüplerine kaynak ayrılması için girişimde bulunma kararı aldıklarını bildirdi.

İki takımın da Spor Toto 2. Lig'de mücadele ettiğini hatırlatan Bayırlı, diğer illerde profesyonel kulüplere Özel İdare bütçesinden kaynak aktarıldığını ifade ederek, "Bu konuda Nazilli Belediyespor ve Aydınspor 1923'e de destek sağlanması için Valimiz Erol Ayyıldız ile İl Genel Meclisi Üyesi Hayri Güleç'i ziyaret etme kararı aldık. Türkiye Kupası maçlarının ardından kulüp yöneticileri bir araya gelerek ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Bu ziyaretlerin iki kulüp arasındaki dostluk ilişkileri açısından da önemli olacağını düşünüyorum" dedi.

Bu hafta sonu Malatya desplasamnında zorlu bir 3 puan mücadelesi vereceklerin söyleyen Bayırlı, deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA