Adana Demirspor'da Şampiyonluk Hedefi

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un başkanı Mustafa Tuncel, "Geride kalan 6 haftada hedefimizin sadece 4 puan gerisindeyiz. İlerleyen haftalarda bu kaybı telafi edeceğimize sonsuz inancım var. Şampiyonluk için hedef 70 puan" dedi.

Teknik ekip ve futbolculara Atlı Spor Kulübü'nde yemekte biraraya gelen Tuncel, hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

Bu konuda teknik ekip ve futbolculara sonuna kadar güvendiğini vurgulayan Tuncel, şunları kaydetti:

"Geride kalan 6 haftada hedefimizin sadece 4 puan gerisindeyiz. İlerleyen haftalarda bu kaybı telafi edeceğimize sonsuz inancım var. Şampiyonluk için hedef 70 puan. Bizim bu puanı toplamamız lazım. 4 kritik karşılaşmamız var. Bu maçlarda istediğimiz hedefi tutturabilirsek ileriye daha güvenle bakabiliriz. Futbolcularım isterse kalan maçlarda kaybettiğimiz puanları telafi edecektir."

Teknik direktör Yücel İldiz ise saha içi ve dışında mutlaka birlik ve beraberlik olması gerektiğini, zorlu bir dönemden geçtiklerini dile getirdi.

Seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarlarından mahrum kalmalarına ve yeni bir ekip olmalarına rağmen hedeflerindin uzaklaşmadıklarını anlatan İldiz, "Bundan sonra sürekli üzerine katarak oynayacağız. Beraber oynamasını daha da iyi öğreneceğiz. Bundan sonra oyuncularımın daha da çok sorumluluk alması gerekiyor. Genç oyuncularım artık gözünü daha da karartacak. Önemli haftalara giriyoruz. 4 önemli maç öncesi bütün futbolcularıma sonsuz güvenim var" ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Efe İnanç ise "Yeni bir ekibiz, burada bulunuyorsak bu ekibin şampiyon olması gerekir. Bu konuda futbolcu arkadaşlarıma güvenim sonsuz. Taraftarımız ve yönetimimiz bize güvensin. Biz her zamankinden daha fazla kenetleneceğiz. Buradan şampiyonluk sözünü veriyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA