Terim'in koltuğuna iki aday

Galatasaray'da Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından gündeme yeni teknik direktörü kim olacağı sorusu geldi.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin Jupp Heynckes ve Roberto Mancini ile temasa geçtikleri öğrenildi. Galatasaray'da Fatih Terim'in yerine gelecek ismin belirlenmesi için çalışmalar hemen başladı.

Terim'in koltuğuna en güçlü adaylar Roberto Mancini ve Jupp Heynckes...

Sarı-kırmızılı yöneticiler ve profesyonel çalışanların zaman kaybetmeden iki isimle temasa geçtiği bildirildi.Yurt dışına giden bazı yöneticiler İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile masaya oturdu. Bir ekip Jupp Heynckes ile görüşmelere başladı.Başkan Ünal Aysal'ın daha önce Inter ve Manchester City gibi takımları da çalıştıran Mancini üzerinde durduğu belirtiliyor. Aysal'ın İtalyan teknik adam ile ağustos ayı sonunda bir görüşme yaptığı da gelen bilgiler arasında.

Yönetimden bir kesim ise geçen sezon Bayern Münih'e Şampiyonlar Ligi kupasını ve Bundesliga şampiyonluğunu kazandıran Jupp Heynckes'in göreve gelmesinden yana. Sezon bitimi artık takım çalıştırmayacağını açıklayan ve Bayern Münih'teki koltuğunu Pep Guardiola'ya bırakan ünlü Alman teknik adamı ikna için yoğun çaba harcandığı ifade ediliyor.

GALATASARAY 'IN ALTERNATİF LİSTESİ


Galatasaray'da ayrıca Roberto Di Matteo ve Marcello Lippi isimleri de gündemde. Mancini ve Heynckes'ten birinin olmaması halinde bu teknik adamlara teklif götürülüp anlaşma zemini aranacağı kaydediliyor.