Soma'da Ahilik Futbol Turnuvası Başladı

Soma Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ahilik Haftası nedeniyle düzenlediği ”2.Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” oynanan iki karşılaşma ile start aldı.

Turnuvanın açılışına Belediye Başkanı Hasan Ergene, Esnaf Odası Başkanı Ali Ayan, Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup, İlçe Spor Müdürü Dilek Kuruçay katıldı.

Kapalı Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleşen ve açılışını Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’nin yaptığı turnuvada; günün ilk maçı geçen senenin turnuva şampiyonu İmbat A.Ş ile Soma Belediyesi (2) takımları arasında oynandı. İmbat A.Ş, karşılaşmayı Bora 6, Ertürk 2, Ferit 2, Hüseyin ve Mustafa’nın attığı gollerle 12-2 kazandı.

Geçen senenin turnuva şampiyonu İmbat A.Ş bu senede turnuvaya iddialı başladı.

Soma Belediye (2) Hüseyin’in maçın başında attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan farklı mağlup ayrıldı. Sarı-siyahlıların diğer golü Candaş’ın ayağından geldi.

M-EĞİTİM.EĞİTİM 4-1 ADLİYE
Gecenin ikinci maçı, finalde İmbat A.Ş’ye 3-2 mağlup olan Milli Eğitim ve Adliye takımları arasında oynandı. Milli Eğitim, Adliye takımını, Mutlu 3 ve Yusuf İpek’in attığı gollerle 4-1 mağlup etmeyi başardı. Adliye takımı adına gol Gökhan’ın ayağından geldi.

Kaynak: İHA