Mersin İdmanyurdu'nda Hedef Galibiyet

PTT 1. Lig ekiplerinden İçel İdmanyurdu, TKİ Tavşanlı Linyitspor'u mağlup edip ligdeki 4. galibiyetini alma hesapları yapıyor.

Teknik direktör Hakan Kutlu, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, 8 günde 3 maç oynadıkları zorlu bir haftayı geride bıraktıklarını ifade etti.

Ligde 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 3 galibiyetlerinin bulunduğunu belirten Kutlu, şunları söyledi:

"Deplasmanda Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı zorlu mücadeleleler verdik. Evimizde ise Kahramanmaraşspor'u ağırladık. Oynadığımız maçlar içerisinde bizi en çok üzen Manisaspor mağlubiyetiydi. Manisapor maçının ardından takımda bir toparlanma yaşandı. Bu toparlanma Kahramanmaraşspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında çok iyi gördük. İstanbul ekibi bizim şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerimizden biriydi. Böylesine önemli bir maçta ilk yarı ve ikinci yarıda ortaya koydukları oyunla galibiyeti omuzlayan oyuncularımızı kutluyorum. Son dakikaya kadar oyunu bırakmayan oyuncularımızın performansı bizi mutlu etti. Maraş ekibi karşısında alınan galibiyetin ardından İstanbul'a gittik. Bu motivasyon İstanbul'da da galibiyet getirdi."

Takımın önemli bir çıkış yakaladığını, bu çıkışı sürdürmek istediklerini dile getiren Kutlu, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında çok koşan ve mücadele eden genç bir takıma karşı mücadele edeceklerini kaydetti.

Rakibin zaaflarını değerlendirmek istediklerini vurgulayan Kutlu, "TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında da galip gelen taraf olacağımıza inanıyoruz. Şampiyonluğa giden yolda yara almak istemiyoruz. Bu maçtan da yara almazsak çok önemli bir mesafe kat etmiş oluruz. İyi bir hava yakaladık. Bu havanın ayaklarımızın yere basmasını sağlayıp bizi şampiyonluğa götüreceğine inanıyorum" diye konuştu.

Kutlu, PTT 1 Lig'de şampiyonluk yarışının Adana Demirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ankaraspor,Balıkesirspor ve İçel İdmanyurdu arasında geçeceğini düşündüklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA