Medical Park Antalyaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Beşiktaş maçı bizim için inşallah bir çıkış olacak. 3 puan alarak yaralarımızı sarmak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 30 Eylül Pazartesi günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçının hazırlıklarına başlayan Medical Park Antalyaspor'da, Kulüp Başkanı Gencer, antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Gencer, Ziraat Türkiye Kupası 2. kademesinde uzatma dakikalarında Körfez Futbol Kulübünü 2-1 mağlup ederek bir üst tura çıktıklarını ancak oynadıkları futboldan memnun olmadığını söyledi.

Futbolcularla kulüpte tek tek görüşme yaptıklarını ifade eden Gencer, "Takımda son maçlarda oynanan futboldan dolayı bir doku uyuşmazlığı oluştu, bunun çaresine bakacağız. Çok kalilteli, tecrübeli oyuncularımız var. Antalya'da sıcaklar nedeniyle takım kamp dönemlerinde, maç aralarında kentten uzaklaşmıştı. Evden uzak kaldık, bu da futbolcularda psikolojik sorunlar yarattı. Artık evimize döndük, bu da mazeret olmaktan çıktı" dedi.

Gencer, ligin uzun bir maraton olduğunu, 3 hafta galibiyet aldıklarında kötü sonuçların telafi edilebileceğini belirterek, ligde maçlardan beklenmedik sonuçlar çıktığını kaydetti.

Beşiktaş ile iç sahada oynayacakları maçtan galip ayrılmak istediklerini dile getiren Gencer, "Maçları kaybetmek dünyanın sonu değil ama Antalyaspor olarak puan kaybetmemiz bizi üzüyor. Bizim bir an evvel çıkışa geçmemiz lazım. Beşiktaş maçı bizim için inşallah bir çıkış olacak. 3 puan alarak yaralarımızı sarmak istiyoruz" diye konuştu.

Bir soru üzerine, Gencer, teknik direktör Samet Aybaba'nın futbolcularla ilgili herhangi bir rapor sunmadığını, rapor verilecekse Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarından sonra sunulabileceğini söyledi.

-Beşiktaş-Galatasaray maçında çıkan olaylar

Beşiktaş-Galatasaray maçında yaşanan olaylara değinen Gencer, "Beşiktaş-Galatasaray maçında yaşananlar, Türk futbolu adına çok kötü görüntülerdi. 2020'ye talip olan bir ülkede taraftarların sahaya girmesi Türk futboluna yapılmış bir darbedir. Ne olursa olsun tahrik dahi olsalar seyircinin sahaya girmemesi lazımdı. Ben inanıyorum ki Antalyaspor seyircisi takımını yalnız bırakmayacaktır. Antalyaspor maçında, Beşiktaş-Galatasaray maçındaki olayların devamı olacak diye bir şey söz konusu değil. Antalyamıza yakışan bir maç olacağını düşünüyorum. Böyle bir sıkıntıda ev sahibi takıma ceza kesiliyor, takıma çok büyük bedeller ödetirler."

-İdman

Hasan Subaşı Tesislerinde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleşen idmanda futbolcular, koşunun ardından dar alanda pas ve top kontrol çalışması yaptı.

Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi. Sakatlıkları bulunan Zizic ve Musa Nizam'dan yoksun gerçekleşen idmanda, Deniz Barış takımdan ayrı çalıştı.

Kaynak: AA