Kayserispor Moral Arıyor

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki rakipleri Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor'u eleyerek, moral bulmak istediklerini söyledi.

Ortaköylüoğlu, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 5 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldıklarını hatırlattı.

Lige iyi başlamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Ortaköylüoğlu, "Sezona şanssız başladık. Önce ilk 11'de oynanan 5 oyuncumuz sakatlandı ardından puan kayıpları geldi. Şimdi önümüzde Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda yapacağımız Pazarspor maçı var. Pazarspor'u eleyerek moral bulmak istiyoruz. Burada alınacak galibiyet ve üst tur, lig için iyi bir moral olacak. İnşallah iyi bir oyun sonucunda sahadan galip ayrılan taraf biz oluruz" diye konuştu.

Taraftarların takıma olan desteklerinden memnun olduklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, yarın Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda 20|30'da başlayacak maçta taraftarları tribünde görmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA