Futbol Açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eleme maçlarında Spor Toto Süper Lig takımlarıyla karşılaşan iki Kocaeli takımı sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Sahasında dün Medical Park Antalyaspor'la karşılşan Körfez Futbol Kulübü, Mehmet Arı'nın attığı golle öne geçti. Maçın büyük bir bölümünde maça hakim bir futbol sergileyen Körfez Futbol Kulübü, son dakikalara girilirken Emre'nin golüne engel olamadı ve maçın normal süresi 1-1 sona erdi.

Uzatma süresinin ilk dakikalarında kazanılan penaltıyı Melih Gökçek'in gole çevirmesi üzerine Medical Park Antalyaspor, maçı 2-1 kazandı.

Körfez Futbol Kulübü, kupadan elenmesinin ardından Pazar günü sahasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.

-Kocaelispor

Süper Lig'de oynadığı dönemlerde 4 büyük kulübün korkulu rüyası olan ve müzesinde 2 Türkiye Kupası bulunan Kocaelispor, altyapıdan A takıma kattığı futbolcularıyla ligde ve Türkiye Kupası'nda mücadele ediyor.

Deplasmanda dün Kardemir Karabükspor'a karşılaşan Körfez ekibi, sahadan 6-0'lık mağbiyetle ayrıldı.

Ligde oynadığı 4 maçtan da puan alamayan Kocaelispor, Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından tüm çalışmalarını lig için yapacak.

Kaynak: AA