Bayburtlu Gençler İstanbul'a Taşındı

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak'ın katkılarıyla kiralanan araçlarla halaylar çekilerek İstanbul'a Ziraat Türkiye Kupası 2.tur müsabakasına uğurlandı.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde Pendikspor ile karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor taraftarı yola çıktı. “Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası 2. tur müsabakalarında 2. Lig takımlarından Pendikspor’la eşleşen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'u destekleyen taraftar grupları Forza Gadalar ve Kurukafalar takımı yalnız bırakmamak için yola çıktı.

Davul-zurna eşliğinde oynanan barların ardından 2 otobüsle yola çıkan taraftarlar yarın Pendik İlçe Stadı’nda saat 15.00’da oynanacak zorlu maçta takıma destek olacak. BAL Ligi’ne şampiyonluk parolasıyla başlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un kupada da başarılı olması için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyleyen Forza Gadalar Taraftar Grubu üyesi Adem Tekdemir, yarın oynanacak maçta Genç Fenerbahçeliler grubundan da destek için kendilerine katılım olacağını söyledi.

Zorlu karşılaşmada takımın her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunun altını çizen Tekdemir, "Bizler de Bayburt’a mutluluk yaşatan takımımızı bu maçta yalnız bırakmamak adına Pendik İlçe Stadı’nda olacağız" dedi.

Öte yandan Pendikspor Kulübü Çınardere Tesislerinde satışa sunulan maç biletlerinin açık tribün 10 lira, misafir tribün 10 lira ve kapalı tribün 20 lira olarak belirlendiği öğrenildi. Saat 15.00'da başlayacak olan karşılaşmada Bayburt'tan giden taraftarlarla birlikte İstanbul'dan da yoğun bir katılım olacağı öğrenildi. 3 bin kişilik Pendik İlçe Stadı'nın tamamen dolması bekleniyor.

Kaynak: İHA