Akhisar Belediyespor'da Sıra Bursaspor'da

Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto 3. Lig temsilcisi Orhangazispor'u 4-2 yenerek, 3. tura yükselen Akhisar Belediyespor, ligde cuma günü Bursaspor'a konuk olacak.

Orhangazispor karşısında daha önce forma şansı bulmayan oyunculara şans veren Akhisar Belediyespor'da ilk 11'de sahaya çıkan kaleci Evren Özyiğit, İsmail Konuk, Serkan Yalçın, Özgür Can Özcan, Guaycochea, Erkan Taşkıran, Kerim Zengin'in yanı sıra oyuna sonradan giren Riedle ve Can Bartu Güneş bu sezon ilk kez forma giydi.

Karşılaşmayı Kenan Özer, Mehmet Akyüz, İsmail Konuk ve Ahmet Cebe'nin golleriyle 4-2 kazanan Akhisar Belediyespor, kupada adını 3. tura yazdırdı.

-Kupada 2. kez tur atladı

Kupada 6. kez mücadele eden Akhisar Belediyespor, ikinci defa tur atlamayı başardı. Ege temsilcisi 2011-2012'de 2. turda Altay'ı elemesine rağmen bir üst turda Kayserispor'a yenilerek kupaya veda etmişti. Türkiye Kupası'nda 7. maçını geride bırakan Akhisar Belediyespor, bu müsabakalarda 2 galibiyet ve 5 yenilgi aldı.

-Sıra Bursaspor'da

Ligde 5. haftayı 9 puanla geçen Akhisar Belediyespor, cuma günü saat 20|00'de Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor'a konuk olacak. Ligde şimdiye kadar oynadığı 2 deplasman maçında Gençlerbirliği'ne 3-0 ve Kayseri Erciyesspor'a 1-0 yenilen Akhisar Belediyespor, dış sahadaki ilk puanlarını alabilmek için mücadele edecek.

Kaynak: AA