TBBDF İstanbul Time-Out Bowling Şampiyonası

Türkiye Kulüpler Bowlin şampiyanasında 19-12 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Time-Out Bowling salonunda gerçekleştirmiş olduğu mücadeleyi kadınlar ABK, erkeklerde ise İBSK spor kulübü şampiyonluğa ulaştı.

Kadınlar şampiyonasında finalde Gençlerbirliğine 794-687 ABK şampiyonluğa ulaşırken,üçünçülüğü ise İBSK ve Boğaziçi spor kulüpleri paylaştı.Erkeklerde ise finalde Gençlerbirliğine 880-830 üstünlük sağlayan İBSK şampiyon olurken, Boğaziçi ve Kepez spor kulüpleri ise üçüncü sırada yer aldı.

BOCCE 'NİN KIZLARI YİNE İTALYA 'YI SALLADI

TBBDF İtalya Crema şehrinde düzenlenen Avrupa Kadınlar Bocce Şampiyonası 'na 1 gümüş, 2 bronz madalya alarak Türk milli takımı damga vurdu.19-22 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada milli sporcularımız, Deniz Demir, Esile Emen,Bahar Çil ve Buse Özberkler yer aldı. Takımlar mücadelesinde San Marino 'yu 3-0 yenerek şampiyonaya başlayan milli takım, Liechtenstein karşısında 3-0 kaybederek sürpriz bir yenilgi aldı. Gruptaki son maçını seri başı Avusturya ile oynayan milliler, zorlu maçı 3-0 alarak grup birincisi oldu.Zorlu geçen üçlü takım mücadelesinde, çiftler maçında rakiplerine üstünlük sağlayan milliler, Bronz mücadelesinde Rusya ile karşılaşarak, 3-0 net bir galibiyet alan takımımız şampiyonadaki ilk madalyasını da kazanmış oldu.