Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen'den açıklama

Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, geçtiğimiz hafta oynanan Fethiyespor maçını değerlendirdi.

Futbolcuların Fethiyespor karşılaşmasında gösterdikleri performanstan memnun olduğunu ifade eden Gökmen, “Futbolcularımız üst düzey performans sergiledi. Fethiyespor maçında sergilenen futboldan memnunuz. Futbolcularımızı sergiledikleri güzel futbollarından dolayı tebrik ediyoruz. Geçtiğimiz haftalarda kaybedilen puanların telafi edileceğini biliyorduk. Yönetim Kurulu olarak takımımızın kalitesinin farkındayız onlara güveniyoruz. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Ligde yer alan bütün takımları yenecek güçteyiz. Nitekim futbolda yenmekte var yenilmekte. Üç ihtimalli bir oyunda yenilmeye de alışmamız lazım önemli olan sezon sonunda mutlu sona ulaşmaktır” dedi.

Teknik direktör arayışlarının devam ettiğini söyleyen Gökmen, “Teknik Direktör arayışlarımız devam ediyor. Şanlıurfaspor’u şu an Ömer Can Göksu hocamız çalıştırıyor. Kendisinden memnunuz ve kulüp olarak arkasındayız. Hoca arayışlarımız da devam ediyor. Bu konuda aceleci olmayacağız. İnce eleyip sık dokuyoruz. Urfa gibi marka bir şehre Marka olan bir hoca getireceğiz. Gelecek olan hoca Urfa’ya çok şey katacak. Tabi ki Urfa’da gelecek olan hocaya çok şey katacak ikisi birbirini tamamlayacak” diye konuştu.

25 Eylül Çarşamba günü GAP Arena stadında saat 14:00’da oynanacak olan Giresunspor maçından da galibiyet beklediklerini söyleyen Gökmen, kupada da ligde olduğu gibi galibiyet ile ayrılmak istediklerini belirtti.

Gökmen, taraftarlara çağrıda bulunarak, “Taraftarımıza da buradan seslenmek istiyorum. Her maçta takımı yalnız bırakmayan taraftarların hafta sonu maçlarında olduğu gibi hafta içi oynanacak maça gelerek takımlarını desteklemesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA